Herbed Chicken Rolls
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 91 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pietruszkę, ser o Smaku szwajcarskim o Smaku 1/3 mniej tłuszczu, skórkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Herbed Dinner Rolls, Herbed Pascha Rolls, oraz Herbed Dinner Rolls.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w robocie kuchennym, i proces, aż okruchy są w porządku; miejsce okruchy w płytkim naczyniu, i odstawić.
Połączyć białka i wody w płytkiej misce; dobrze wymieszać i odstawić.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta. Na wierzchu kromkę prosciutto i pół kawałka sera.
Roll up jelly-roll fashion. Włóż boki; zabezpiecz każdą rolkę drewnianymi kostkami. Zanurz każdą rolkę w mieszaninie białek jaj; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Umieścić rolki, szew boki w dół, w 15 x 10-calowy galaretki rolki pan pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 30 minut lub do końca. Odrzuć drewniane kilofy.
Każdą rolkę pokroić w cienkie plasterki.
Dekoruj gałązkami bazylii, w razie potrzeby.
Uwaga: można zastąpić 6 (3/4-uncji) plastry 97% beztłuszczowej szynki, połówki, do prosciutto.