Herbatniki z sosem Kiełbasowym

Herbatniki z sosem Kiełbasowym
Herbatniki z sosem kiełbasa może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), SOS kiełbasowy do herbatników i sosów, oraz SOS kiełbasowy z herbatnikami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. w misce, przesiać razem 1 1/2 szklanki mąki, mąka ciasto, cukier, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki. sól. W innej misce ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Użyj widelca, aby wymieszać śmietanę z suchymi składnikami. Naciśnij w piłkę na lekko mąki powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
KremKrem
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj ciasto do grubości 3/4 cala. Używając 2 1/2-calowego kutra do ciastek, pokrój ciasto na 8 rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
CiastoCiasto
RolkaRolka
3
Umieścić herbatniki na pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia i piec na złoty kolor, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Za pomocą noża odetnij końce osłonek kiełbasy. Wycisnąć mięso i wyrzucić osłonki. Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, rozbijając drewnianą łyżką, aż tylko gotowane, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
NóżNóż
5
Wyjąć łyżką szczelinową, pozostawiając tłuszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
6
Zmierz tłuszcz na patelni; dodaj masło do równej 3 łyżki. Zmniejsz ciepło do średniego; dodaj 3 łyżki. mąka. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż światło złoty kolor, o 2 protokół. Wymieszać z mlekiem. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż sos zgęstnieje, 1 minutę. Wymieszać z kiełbasą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Podawać na gorąco, z ciepłymi herbatnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn