Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej
Herbatniki z mąki kukurydzianej mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, maślanki, mąki samozbierającej się i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej, Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej, oraz Herbatniki Z Boczkiem Kukurydzianym.
Instrukcje
Mąkę i mąkę kukurydzianą połączyć w dużej misce; pokroić w maśle blenderem lub widelcem do kruchego ciasta.
Dodać maślankę, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 2 do 3 razy.
Pat lub roll ciasta do 1/2-cala grubości, i pokroić 2-calowy okrągły nóż.
Umieścić na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia. Przeroluj pozostałe ciasto i postępuj zgodnie z zaleceniami.
Piec w temperaturze 425 przez 13 do 15 minut lub do złotego koloru.
* Można zastąpić białą mąkę kukurydzianą.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy mąki Pillsbury SELF-Rising.