Herbatniki Z Maślanką
Ciastka z maślanką wymagają około 20 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 12 centów za porcję. Ta przystawka ma 141 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka self-rising miękkiej mąki pszennej, masło, maślanka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Herbatniki Z Maślanką, Herbatniki Z Maślanką, oraz Herbatniki Z Maślanką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Pokroić na skracanie i masło blenderem do ciast lub widelcem, aż będą kruche.
Dodać maślankę, mieszając do momentu zwilżenia suchych składników.
Upuść ciasto przez 1/4 cupfuls na ungreased blachy do pieczenia.
Posmarować lekko roztopionym masłem.
Piec w 500 przez 12 do 15 minut lub do złotego koloru.
* Maślanka beztłuszczowa może być zastąpiona.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy białej lilii samozbierającej się mąki.
Serowo-Szczypiorowe herbatniki: wymieszać 3/4 szklanki (3 oz.) rozdrobniony ser Cheddar i 1/4 szklanki posiekanego świeżego szczypiorku na kruchą mieszankę mąki tuż przed dodaniem maślanki. Zwiększyć maślankę do 1 3/4 szklanki. Postępuj zgodnie z przepisem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.