Herbatniki piwno-serowe
Herbatniki z piwem i serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj herbatniki serowe bez jaj na piecu, herbatniki serowe na tawa, Herbatniki Piwne, oraz Beer' n ' Bachor Biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj szalotki i Cheddar; dobrze wymieszać. Złóż masło i piwo, wymieszaj, aż się połączysz.
Obróć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej; pat w dół do 1-calowy dysk. Użyj 3-calowego okrągłego noża do cięcia ciastek. Zebrać resztki, pokroić ponownie i pokroić Pozostałe ciastka.
Umieścić herbatniki na nieczystej blasze do pieczenia.
Biszkopty posmarować mlekiem; posypać papryką.
Piec przez 25 minut, aż będzie złoty.