Herbatniki Maślane Z Mąki Kukurydzianej

Herbatniki Maślane Z Mąki Kukurydzianej
Cornmeal-Crusted herbatniki Maślanka może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 43 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka smalcu, sody oczyszczonej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej, Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej, oraz Naleśniki Z Maślanką Kukurydzianą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, sodę oczyszczoną i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj smalec i wcieraj w mieszankę mąki opuszkami palców lub użyj dwóch noży, aby ją pokroić, aż mąka będzie wyglądać jak drobny posiłek z grudkami wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SmalecSmalec
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Zrobić dobrze w mieszaninie mąki i wlać 1 szklankę maślanki. Mąkę mieszamy palcami w maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Mieszanka powinna być dość wilgotna; dodaj trochę więcej maślanki, jeśli chcesz (ze smalcem, prawdopodobnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
SmalecSmalec
6
Rozłóż połowę mąki kukurydzianej na powierzchni roboczej i obróć ciasto biszkoptowe na mączkę kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Posypać resztą mąki kukurydzianej i wkleić w 10-in. okrągłe, wciśnięte w mąkę kukurydzianą. Nasmaruj dużą żeliwną patelnię.*
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Ciasto pokroić na 12 klinów. Używając szpatułki, przenieś kliny na patelnię, rozmieszczone lekko od siebie, aby krawędzie były ostre. Na wierzch każdego biszkopta posmarować odrobiną masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
9
Piec na złoty kolor, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
* Zamów świeży smalec od rzeźnika lub Kup na targu. Można również upiec ciastka na blasze do pieczenia, rozmieszczone trochę od siebie, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
11
Zrób do przodu: przez krok 5, 2 godziny.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia3
Magazyn