Herbatniki Marmolade Swirl
Herbatniki z marmoladą mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 199 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier puder, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Herbatniki z czarnego pieprzu z marmoladą pomarańczowo-jagodową, Cynamonowe Ciastka Wirowe, oraz Jeżyny z herbatnikami cynamonowymi.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Dodać 2/3 szklanki mleka; mieszać tylko do wilgotnego.
Ciasto wyłożyć na mocno posypaną mąką powierzchnię; lekko zagnieść 5 razy.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 10 x 7 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozłóż marmoladę do 1/2 cala krawędzi.
Zaczynając od dłuższego boku, zwinąć ciasto szczelnie, galaretkę; szczypta szwu do uszczelnienia. (Nie uszczelniać końców rolki.)
Rolkę pokroić na 9 plastrów.
Umieść plastry, pokrój boki w górę, na 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 22 minuty lub do złotego koloru.
Wyjąć herbatniki z patelni i umieścić na stojaku z drutu.
W małej misce wymieszać cukier puder i 2 łyżeczki mleka; wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Mżawka na ciepłych herbatnikach.