Herbatniki Maślane Bezglutenowe

Herbatniki Maślane Bezglutenowe
Bezglutenowe maślanki herbatniki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 30 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, mąkę sorgo, gumę guar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bezglutenowe Bezmleczne Herbatniki Maślane, Biszkopty Maślane Featherlight (Bezglutenowe), oraz bezglutenowa szałwia, gruyere + kiełbasa maślanka herbatniki + SOS dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku. Używając pędzla do ciast, pokryj 9-calową okrągłą patelnię tortową połową roztopionego masła. Odstawić patelnię i pozostałe roztopione masło na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść skrobię kukurydzianą, mąkę z tapioki, mąkę sorgo, proszek do pieczenia, gumę guar i sól w dużej misce i ubijaj, aby połączyć i rozbić wszelkie grudki. Za pomocą blendera do ciast lub palców pokroić zimne masło i skracanie warzyw na suche składniki, aż staną się kawałkami wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Guma GuarGuma Guar
Mąka SorgoMąka Sorgo
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać maślankę i wymieszać gumową łopatką, aż ciasto uformuje kulkę.Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą posypaną mąką z tapioki i ugniatać aż będzie gładkie, około 3 do 4 obrotów (nie przepracować ciasta). Poklep ciasto na 1-calowy dysk grubości około 6 cali średnicy.Używając 2-calowego okrągłego noża zanurzonego w mące z tapioki, aby zapobiec przywieraniu, Wytnij jak najwięcej herbatników. Uformuj skrawki na kolejny dysk o grubości 1 cala i kontynuuj cięcie ciastek, aż uzyskasz w sumie 8. Wyrzucić pozostałe resztki. Ułożyć herbatniki w okręgu w przygotowanej patelni około 1/4 cala od siebie (środek patelni będzie pusty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wierzch herbatników posmarować pozostałym roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
5
Piec na złoty kolor, około 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić na patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawać na ciepło z masłem, syropem z agawy lub konfiturami.
Składniki, których będziesz potrzebować
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn