Herbata Wołowa
Tean wołowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Ten napój ma 236 kalorii, 23G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka wołowiny chuck stek, sól, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wołowinę, sól i wodę w rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Niech mieszanina gotować przez 1 minutę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i pozwól wodzie ledwo gotować przez 20 minut więcej, odtłuszczając wszelkie szumowiny, które tworzą się na powierzchni.
Zdjąć patelnię z ognia i ostudzić.
Wlać płyn i kawałki wołowiny do słoika lub pojemnika, przykryć szczelnie i pozostawić płyn (jak herbata, oczywiście) w lodówce przez co najmniej 24 godziny.
Przecedzić płyn przez gazę lub sitko o drobnych oczkach i wyrzucić wołowinę. Zostaniesz z herbatą.
Z lunchu Ploughmana i uczty Skąpca: autentyczne jedzenie w pubie, dania w restauracji i domowa kuchnia z małych miasteczek, dużych miast i wiejskich wiosek na Wyspach Brytyjskich Brian Yarvin. Copyright © 2012 by Brian Yarvin. Opublikowane przez Harvard Common Press. Użyte za zgodą Harvard Common Press.