Herbata słodka imbirowo-MIODOWA
Imbirowo-MIODOWA słodka herbata może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Ten napój ma 52 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, miód, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tłuczone słodkie ziemniaki z imbirem, kardamonem i miodem, Sekretny Składnik (Dżem Imbirowy): Słodki Imbirowy Pieczony Tuńczyk, oraz Słodkie ziemniaki pieczone w miodzie z dipem miodowo-cynamonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia w rondlu; dodać torebki herbaty. Gotuj 1 minutę; usuń z ognia. Okładka i strome 10 minut.
Wyrzucić torebki z herbatą. Wymieszać z miodem i imbirem.
Wlać do 1 gal. pojemnik i dodać 7 szklanek zimnej wody.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.