Herb spice rub
Herb Spice rub może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury marynaty. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 1,29 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, przetartą szałwię, cebulę w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Toskańska Mieszanka Przypraw Ziołowych, oraz Herb & spice Paneer fritters.
Instrukcje
W misce wymieszaj paprykę, czosnek w proszku, cebulę w proszku, sól, suchą musztardę, mieloną kolendrę, zmieloną lub przetartą szałwię, suszony majeranek, suszony tymianek i pieprz.