Herb Crusted Chuck Roast
Herb Crusted Chuck Roast może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz sól, rozmaryn, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ziołowa Pieczeń Chuck, Wołowina Chuck Eye pieczona z papryką - Herb Rub, oraz Herb Crusted Rib Eye Roast.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wymieszać bułkę tartą, oliwa z oliwek, czosnek, musztarda mielona, pikantny, czarny pieprz, i rozmaryn w misce; rozprowadzić mieszaninę na pieczeń wołową chuck.
Przenieść pieczeń do płytkiej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wołowina zacznie jędrność i będzie czerwonawo-różowa i soczysta w środku, 1 1/2 do 2 godzin. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C). Pozostawić pieczeń do odpoczynku na 10 minut przed krojenia i podawania.
W innej misce wymieszaj śmietanę, chrzan, sok z cytryny i sól.
Podawać z pokrojoną wołowiną.