Herb Coeur a La Creme
Herb Coeur a la Creme może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz krakersy, sól koszerna i pieprz, szczypiorek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Herb Coeur A La Creme, Coeur à la Crème, oraz Coeur à la Crème.
Instrukcje
Umieść serek w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Ubijać, aż będzie gładka. Mikserem powoli dodawać śmietanę, a następnie skórkę z cytryny, sok z cytryny, szalotki, koperek, szczypiorek, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Wyłożyć 6-calową formę coeur a la creme lub 6-calowe Sito z kilkoma warstwami gazy, umożliwiając zasłonięcie nadmiaru po bokach.
Wlać śmietanę z serem śmietankowym i wygładzić wierzch. Złóż nadmiar gazę na wierzch kremu. Zawiesić sito na małej misce, przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Gdy będziesz gotowy do podania, wyrzuć płyn, który zebrał się w misce i odwróć krem na talerz.
Podawać schłodzone z krakersami.