Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce

Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce
Need a pescatariańskie danie główne? Herb & Parmigiano Crusted Tilapia z szybkim sosem pomidorowym może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2284 kalorie, 189g białka, oraz 126 g tłuszczu każdy. Na 17,44 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, mielony pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce, Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce, oraz Parmezan Crusted Tilapia z sosem pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym (1-do 2-quart), ciężki rondel, gotować czosnek w 2 Tbs. oleju na średnim ogniu, aż zacznie kolorować, od 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać pomidory i ich soki, cukier, i szczyptę soli i pieprzu. Dusić przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając i rozbijając pomidory drewnianą łyżką. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Tymczasem na dużym talerzu wrzucić bułkę tartą, Parmigiano, zioła, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.Doprawić rybę solą i pieprzem. Ubić jajko w szerokim, płytkim naczyniu. Każdy filet zanurzyć w jajku, a następnie mieszaninę bułki tartej, naciskając go, aby pomóc adhere.In 12-calowy heavy-duty nonstick patelnia, podgrzać pozostałe 4 Tbs. oliwa z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać dwa filety i gotować, aż powłoka jest ładnie rumiane i miąższ jest nieprzezroczysty i gotowane przez, 2 do 3 protokół z każdej strony. Użyj szpatułki szczelinowej, aby przesunąć rybę. Powtórz z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Tilapię podawać z łyżką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn