Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce

Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce
Need a pescatariańskie danie główne? Herb & Parmigiano Crusted Tilapia z szybkim sosem pomidorowym może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2284 kalorie, 189g białka, oraz 126 g tłuszczu każdy. Na 17,44 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, mielony pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce, Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce, oraz Parmezan Crusted Tilapia z sosem pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym (1-do 2-quart), ciężki rondel, gotować czosnek w 2 Tbs. oleju na średnim ogniu, aż zacznie kolorować, od 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać pomidory i ich soki, cukier, i szczyptę soli i pieprzu. Dusić przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając i rozbijając pomidory drewnianą łyżką. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Tymczasem na dużym talerzu wrzucić bułkę tartą, Parmigiano, zioła, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.Doprawić rybę solą i pieprzem. Ubić jajko w szerokim, płytkim naczyniu. Każdy filet zanurzyć w jajku, a następnie mieszaninę bułki tartej, naciskając go, aby pomóc adhere.In 12-calowy heavy-duty nonstick patelnia, podgrzać pozostałe 4 Tbs. oliwa z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać dwa filety i gotować, aż powłoka jest ładnie rumiane i miąższ jest nieprzezroczysty i gotowane przez, 2 do 3 protokół z każdej strony. Użyj szpatułki szczelinowej, aby przesunąć rybę. Powtórz z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Tilapię podawać z łyżką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn