Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce

Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce
Need a pescatariańskie danie główne? Herb & Parmigiano Crusted Tilapia z szybkim sosem pomidorowym może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2284 kalorie, 189g białka, oraz 126 g tłuszczu każdy. Na 17,44 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, mielony pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce, Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce, oraz Parmezan Crusted Tilapia z sosem pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym (1-do 2-quart), ciężki rondel, gotować czosnek w 2 Tbs. oleju na średnim ogniu, aż zacznie kolorować, od 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać pomidory i ich soki, cukier, i szczyptę soli i pieprzu. Dusić przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając i rozbijając pomidory drewnianą łyżką. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Tymczasem na dużym talerzu wrzucić bułkę tartą, Parmigiano, zioła, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.Doprawić rybę solą i pieprzem. Ubić jajko w szerokim, płytkim naczyniu. Każdy filet zanurzyć w jajku, a następnie mieszaninę bułki tartej, naciskając go, aby pomóc adhere.In 12-calowy heavy-duty nonstick patelnia, podgrzać pozostałe 4 Tbs. oliwa z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać dwa filety i gotować, aż powłoka jest ładnie rumiane i miąższ jest nieprzezroczysty i gotowane przez, 2 do 3 protokół z każdej strony. Użyj szpatułki szczelinowej, aby przesunąć rybę. Powtórz z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Tilapię podawać z łyżką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn