Heirloom pomidor Gazpacho z homarem jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 175 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, por, ocet sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Heirloom Tomato Gazpacho, Lazy Heirloom Tomato Gazpacho, oraz Papryka słodka i pomidor Gazpacho.
Instrukcje
1
Pierwsze 9 składników przetworzyć partiami w blenderze, aż będą gładkie. Wymieszać w 1/2 szklanki posiekanej kolendry. Schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pokrój ogony homara w medaliony i podziel każdy pazur na 2 kawałki, przecinając płaską stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony Homara
3
Połącz crema, sok z limonki i sok z cytryny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Sok Z Limonki
Meksykańska Crema
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Podziel gazpacho na 6 misek. Top równomiernie z homara, mieszanki crema, i pozostałe 1/4 Puchar kolendry.