Heart ' s Delight Eclair

Heart ' s Delight Eclair
Heart ' s Delight Eclair może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 6G białka, oraz 36g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie, mleko, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka rozkoszy serca, Heart ' s Delight Torte, oraz Serce do serca: Lemon Coeur a la Creme z kompot z krwi i pomarańczy podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń każdy arkusz ciasta francuskiego na 12 cali. kwadrat. Za pomocą 11-in. Wzór Serca, każde ciasto pokroić w kształt serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
2
Umieścić na nasmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
5
W międzyczasie ubijamy mleko i budyń przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego ustawienia. W dużej misce ubij śmietanę i 1/2 łyżeczki wanilii, aż powstaną sztywne szczyty. Ostrożnie złóż w budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Serduszka z ciasta francuskiego podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
8
Umieść jedną warstwę na talerzu do serwowania. Na wierzch jedną trzecią mieszanki budyniowej. Powtórz dwa razy. Wierzch z pozostałym ciastem.
9
W dużej misce połączyć cukier cukierniczy, wodę, ekstrakt z migdałów i pozostałą wanilię do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
WaniliaWanilia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Rozłożone na wierzchu. W kuchence mikrofalowej roztopić chipsy czekoladowe i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
SkracanieSkracanie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
11
Rura w ukośnych liniach w jednym kierunku nad lukrem. Początek 1 w. od strony serca użyj ostrego noża, aby narysować kąty proste w poprzek linii rurowych. Przechowywać w lodówce do Ustawienia. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn