Hawg Wild Black-Eyed Peas może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 28g białka, oraz 31 g tłuszczu. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól i mielony pieprz, pomidory, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z dzikiego ryżu z kukurydzą i Black-Eyed Peas, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść black-Eyed peas w dużej misce i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; moczyć 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić i spłukać.
3
Umieść black-Eyed peas w dużym garnku i napełnij wodą 1/2 cala nad groszkiem; doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj wieprzowinę, szynka tasso, 1 posiekana cebula, 1 łodyga selera, 2 ząbki mielonego czosnku, liście laurowe, pietruszka, bazylia, i sos Worcestershire; gotować na wolnym ogniu, aż groch będzie miękki, 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Usuń i wyrzuć wieprzowinę, łodygę selera i liście laurowe z mieszaniny grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)
Słonina Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Odcedzić plastry boczku na ręcznikach papierowych, pozostawiając 2 do 3 łyżki kapieli z boczku na patelni. Pokruszyć boczek po ostygnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
8
Gotować i wymieszać 2 szklanki cebuli, 2 szklanki selera, zielona papryka, i 3 ząbki czosnku w gorącym boczku Kapi na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Wymieszać mieszankę cebuli, pomidory z Zielonym chiles, boczek i kiełbasa andouille do mieszanki grochu. Doprawić cukrem, solą i pieprzem. Dusić mieszaninę grochu, aż smaki się zmieszały, 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek