Hawg Wild Black-Eyed Peas
Hawg Wild Black-Eyed Peas może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 16. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 28g białka, oraz 31 g tłuszczu. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól i mielony pieprz, pomidory, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z dzikiego ryżu z kukurydzą i Black-Eyed Peas, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść black-Eyed peas w dużej misce i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; moczyć 8 godzin na noc.
Umieść black-Eyed peas w dużym garnku i napełnij wodą 1/2 cala nad groszkiem; doprowadzić do duszenia.
Dodaj wieprzowinę, szynka tasso, 1 posiekana cebula, 1 łodyga selera, 2 ząbki mielonego czosnku, liście laurowe, pietruszka, bazylia, i sos Worcestershire; gotować na wolnym ogniu, aż groch będzie miękki, 2 do 3 godzin.
Usuń i wyrzuć wieprzowinę, łodygę selera i liście laurowe z mieszaniny grochu.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na ręcznikach papierowych, pozostawiając 2 do 3 łyżki kapieli z boczku na patelni. Pokruszyć boczek po ostygnięciu.
Gotować i wymieszać 2 szklanki cebuli, 2 szklanki selera, zielona papryka, i 3 ząbki czosnku w gorącym boczku Kapi na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka, o 10 protokół.
Wymieszać mieszankę cebuli, pomidory z Zielonym chiles, boczek i kiełbasa andouille do mieszanki grochu. Doprawić cukrem, solą i pieprzem. Dusić mieszaninę grochu, aż smaki się zmieszały, 1 1/2 godziny.