Hawajski stek z szynki

Hawajski stek z szynki
Hawajski stek z szynki to danie główne dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 202 kalorie. Za 1,71 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup brązowy cukier, musztardę dijon, steki z szynki i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest idealny na walentynki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 76%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także hawajski wypiek z szynką, sałatkę z szynką hawajską i kanapki z szynką hawajską.

Instrukcje

1
Każdy stek z szynki pokroić na trzy kawałki wielkości porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z SzynkiStek Z Szynki
2
Połącz brązowy cukier i musztardę; rozsmarować na szynce. Na każdym kawałku ułóż plasterek ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Umieścić w nienasmarowanej formie 15-calowej. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w temperaturze 375° przez 10 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnica Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
Winnica Marimar Estate Don Miguel Cristina Pinot Noir
Winnica Marimar Estate Don Miguel Cristina Pinot Noir
To wino do starzenia, ale przyjemne do picia już teraz. W złożonym nosie aromaty jeżyn, konfitur śliwkowych i drzewa sandałowego. Podniebienie, szerokie i gładkie, ukazuje idealną równowagę pomiędzy atrakcyjnymi owocami i eleganckim dębem. Żywa kwasowość utrzymuje wino do końca i zapewnia długi potencjał starzenia tego wspaniałego wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn