Hatch Chile Pieczone Penne

Hatch Chile Pieczone Penne
Hatch Chile pieczone Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 14g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz hatch Chili peppers, ser, makaron penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles, hatch chile queso dip, oraz Hatch Chile Cornbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Upiecz paprykę. Rozetnij paprykę chili w dół centrum, zeskrobać nasiona i ułóż na dużej blasze do pieczenia wyłożonej folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Piec w temperaturze 232° przez około 10 minut lub do momentu, gdy skórki pieprzu będą pęczniejące. Obrócić i piec jeszcze kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z piekarnika i za pomocą szczypiec, przenieść do wytrzymałej torby zamrażarki lub miski z pokrywką. Zapieczętować ostrą paprykę w torbie (lub przykryć miskę) i ostudzić. Gdy ostygnie, wyjąć z worków, obrać skórki, posiekać.Zagotować 10 szklanek wody. Wymieszać w bazie zupy. Możesz również dodać trochę soli do wody, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dodać makaron i gotować do al dente (7 do 12 minut w zależności od rodzaju).Tymczasem, w maszynce lub blenderze, proces kwaśną śmietanę i posiekaną paprykę chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Odcedzić makaron i wrzucić go z mieszaniną śmietany i 1 szklanka rozdrobnionego sera. Jeśli masz ochotę, dodaj trochę kremu. W tym momencie można dodać trochę soli i pieprzu do smaku, ale nigdy nie robię.Ułóż w nasmarowanym naczyniu zapiekankowym 9×13 cali i przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec w temperaturze 375 F. przez około 10 minut, a następnie posypać pozostały ser na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec przez kolejne 10-15 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn