Haszysz Krabowy Ze Starą Zatoką I Bazylią

Haszysz Krabowy Ze Starą Zatoką I Bazylią
Haszysz krabowy ze starą zatoką i bazylią zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 316 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,0 USD za porcję. 7 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kraba, wodę, ziemniaki skrobiowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Chesapeake Bay Crab Cakes, Endywia faszerowana sałatką z kraba Starego Zatoki, oraz Ciastka krabowe z majonezem z zatoki Chesapeake.

Instrukcje

1
Rozgrzej 2 łyżki oleju na małym ogniu na 12-calowej nieprzywierającej patelni (aby ziemniaki się nie kleiły). Podczas gdy patelnia się nagrzewa, przygotuj cebulę i kraba zgodnie z powyższym opisem. Kilka minut przed gotowaniem zwiększ ogień do średnio wysokiego. Gdy olej zacznie wysyłać kosmyki dymu, dodaj cebulę i kraba; gotuj, często mieszając, na złoty kolor, 4 do 6 minut. W międzyczasie pokrój ziemniaki w kostkę i wymieszaj z pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
KrabKrab
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieś mieszankę krabów do miski i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj ziemniaki na pustą patelnię; gotuj, mieszając tylko od czasu do czasu, aby utworzyły złotobrązową skórkę, około 10 minut. Podczas gotowania ziemniaków wymieszaj keczup, musztardę, przyprawę Old Bay™, świeżą bazylię i 2 łyżki wody. (Przepis można przygotować do tego momentu do 2 godzin do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Rozłóż gorące ziemniaki na dużej blasze z ustami; przykryj, gdy ostygnie. Przywróć patelnię do średniej wysokości; dodaj ziemniaki i ponownie chrupiące.)
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Włóż zarezerwowaną mieszankę krabów na patelnię; wymieszaj z keczupem, a następnie dopraw solą i pieprzem. Gotuj, często mieszając, aż hash ładnie się zrumieni, około 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
KrabKrab
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn