Haszysz Krabowy Ze Starą Zatoką I Bazylią
Haszysz krabowy ze starą zatoką i bazylią zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 316 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,0 USD za porcję. 7 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kraba, wodę, ziemniaki skrobiowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Chesapeake Bay Crab Cakes, Endywia faszerowana sałatką z kraba Starego Zatoki, oraz Ciastka krabowe z majonezem z zatoki Chesapeake.
Instrukcje
Rozgrzej 2 łyżki oleju na małym ogniu na 12-calowej nieprzywierającej patelni (aby ziemniaki się nie kleiły). Podczas gdy patelnia się nagrzewa, przygotuj cebulę i kraba zgodnie z powyższym opisem. Kilka minut przed gotowaniem zwiększ ogień do średnio wysokiego. Gdy olej zacznie wysyłać kosmyki dymu, dodaj cebulę i kraba; gotuj, często mieszając, na złoty kolor, 4 do 6 minut. W międzyczasie pokrój ziemniaki w kostkę i wymieszaj z pozostałym olejem.
Przenieś mieszankę krabów do miski i odstaw.
Dodaj ziemniaki na pustą patelnię; gotuj, mieszając tylko od czasu do czasu, aby utworzyły złotobrązową skórkę, około 10 minut. Podczas gotowania ziemniaków wymieszaj keczup, musztardę, przyprawę Old Bay™, świeżą bazylię i 2 łyżki wody. (Przepis można przygotować do tego momentu do 2 godzin do przodu.
Rozłóż gorące ziemniaki na dużej blasze z ustami; przykryj, gdy ostygnie. Przywróć patelnię do średniej wysokości; dodaj ziemniaki i ponownie chrupiące.)
Włóż zarezerwowaną mieszankę krabów na patelnię; wymieszaj z keczupem, a następnie dopraw solą i pieprzem. Gotuj, często mieszając, aż hash ładnie się zrumieni, około 5 minut dłużej.