Hasty Hots

Hasty Hots
Hasty Hots może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka smukłej bagietki, zielonej cebuli, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Red Hots, Red Hots Candy Apple Pie, oraz Red Hots Crinkle Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Pokrój każdą bagietkę na pół wzdłuż i umieść, pokrój bok do góry, na 12-przez 15-in. blacha do pieczenia. Broil około 3 w. od ciepła do tosty, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
W międzyczasie wymieszaj zieloną cebulę, majonez i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3
Rozprowadzić mieszaninę na chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
4
Powrót do brojlerów i broil aż lekko rumiane, o 1 1/2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Ostudzić około 2 minut do chrupnięcia.
6
Wytnij każdy kawałek na trzecie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn