Hash Brown Quiche
Hash Brown Quiche to hor d ' oeuvre, który serwuje 8. Za 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 17g tłuszczu i w sumie 257 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 3300 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Mieszanka masła, soli i pieprzu, sera cheddar i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 40%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Hash Brown Quiche, Hash Brown Quiche, oraz Hash Brown Quiche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Delikatnie wciśnij odsączone placki ziemniaczane między ręczniki papierowe, aby jak najlepiej je wysuszyć. Na 9-calowym talerzu do ciasta wrzuć na talerz placki ziemniaczane z roztopionym masłem. Wciśnij je do dołu i do góry boków, aby utworzyć skórkę.
Piecz przez 20 do 25 minut, aż uzyska złoty kolor i zacznie być chrupiący.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj pozostałe składniki. Gdy brązowa skorupa haszyszu będzie gotowa, polej ją mieszanką jajeczną i wróć do piekarnika.
Obniż temperaturę piekarnika do 350 stopni F i piecz przez około 30 minut, aż quiche będzie jasnozłotobrązowe na wierzchu i dmuchane.