Harvest Pie wymaga ok. 6 godzin i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę, mielone goździki, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz No Bake S ' mores Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. umyć i przekłuć słodkie ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść na obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Piec od 1 godziny do 1 godziny 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przetnij wzdłuż na pół; miarka do środka; Odrzuć Skórki. Rozgnieść słodkie ziemniaki, aż nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
6
Połącz suszoną żurawinę i gorącą wodę. Odstawić na bok, aż będzie gotowy do włożenia do streusel.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Obniż temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Rozwiń i umieść skorupę w nieczystym głębokim naczyniu 9-calowy szklany talerz ciasta. Zaciskane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
Połącz pozostałe składniki skórki. Naciśnij na dole i około 1/2 cala w górę strony skorupy pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na stojaku chłodzącym, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Ubić wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem melasy, jajka, śmietana i słodkie ziemniaki razem w dużej misce z trzepaczką. Ubić w 1 1/2 szklanki puree słodkich ziemniaków, melasy i jaj. Beat in cream.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
4 Szklanki Mąki Pszennej
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Wlać mieszaninę do ostudzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
14
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Piec około 40 minut lub do wypełnienia jest ustawiona wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Odcedzić żurawinę. Wymieszać pozostałe składniki streusel. Delikatnie posypać streusel wokół krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
17
Piec przez dodatkowe 20 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na stojaku chłodzącym, około 3 godzin.