Harvest Pie

Harvest Pie
Harvest Pie wymaga ok. 6 godzin i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę, mielone goździki, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz No Bake S ' mores Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. umyć i przekłuć słodkie ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść na obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec od 1 godziny do 1 godziny 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przetnij wzdłuż na pół; miarka do środka; Odrzuć Skórki. Rozgnieść słodkie ziemniaki, aż nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
6
Połącz suszoną żurawinę i gorącą wodę. Odstawić na bok, aż będzie gotowy do włożenia do streusel.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Obniż temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Rozwiń i umieść skorupę w nieczystym głębokim naczyniu 9-calowy szklany talerz ciasta. Zaciskane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
Połącz pozostałe składniki skórki. Naciśnij na dole i około 1/2 cala w górę strony skorupy pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na stojaku chłodzącym, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Ubić wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem melasy, jajka, śmietana i słodkie ziemniaki razem w dużej misce z trzepaczką. Ubić w 1 1/2 szklanki puree słodkich ziemniaków, melasy i jaj. Beat in cream.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Wlać mieszaninę do ostudzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
14
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Piec około 40 minut lub do wypełnienia jest ustawiona wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Odcedzić żurawinę. Wymieszać pozostałe składniki streusel. Delikatnie posypać streusel wokół krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
17
Piec przez dodatkowe 20 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na stojaku chłodzącym, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn