Harris Ranch Pecan Drop Cookies
Harris Ranch Pecan Drop Cookies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 36. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, brązowy cukier, kawałki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Orzechowo-Rodzynkowe, Beef Sukiyaki Hot Pot-Harris Salat Japanese Hot Pots Cookbook, oraz Gum Drop Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni. W misce miksera elektrycznego, połączyć brązowy cukier, sól, kawałki wanilii i orzechów pekan. Beat na niskiej prędkości do włączenia składników, a następnie mżawka w białkach. Zwiększ prędkość do średnio-niskiej I beat przez 4 do 5 minut, skrobanie po bokach miski w razie potrzeby.
Upuść ciasto w zaokrąglonych łyżkach stołowych na wyłożoną parcmentem blachę do pieczenia. Naciśnij każdą kulkę ciasta z tyłu łyżką lub 3 środkowe palce, aby utworzyć ciastko o średnicy 3 ½ cala i grubości około jednej ósmej cala.
Piec 10 do 12 minut, aż krawędzie są lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast usunąć ciasteczka z blachy do pieczenia do regału chłodzącego. Ciasteczka będą dość miękkie, ale będą jędrne, gdy ostygną. Raz chłodne pierwszego dnia są raczej chrupiące, ale drugiego dnia (jeśli można tak długo czekać) rozwijają tę cudownie żującą konsystencję tak bardzo kocham te ciasteczka.