Haricots Verts Almondine

Haricots Verts Almondine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj migdałów Haricots Verts. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, fasolę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Club 55 Haricots Verts, Haricots Verts with Pancetta, oraz Sałatka Haricots Verts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Tymczasem, w dużej patelni saute, toast migdały na średnim ogniu, aż złoty kolor i pachnące, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Zdjąć z patelni, drobno posiekać i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wrzącej wodzie, aż będzie chrupiąca, ale miękka, 2 do 3 minut. Sól nadaje smak, a także pomaga utrzymać fasolkę szparagową chrupiącą. Natychmiast odcedzić i przepuścić zimną wodę przez fasolę lub zanurzyć w łaźni lodowej, aby ostygnąć i zatrzymać proces gotowania, a następnie usunąć i całkowicie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
5
Powrót saute patelni do palnika na średnim ogniu i stopić masło z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać szalotki, posypać solą i pieprzem i gotować, aż zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 protokół. Wrzucić odsączoną fasolę z szalotką i dodać skórkę z cytryny i sok. Gotować do ogrzania fasoli całkowicie przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
7
Zdjąć z ognia i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Wrzucić z tostami posiekane migdały i przenieść do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
( 23)( 23)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn