Haricots Verts Almondine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj migdałów Haricots Verts. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, fasolę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Club 55 Haricots Verts, Haricots Verts with Pancetta, oraz Sałatka Haricots Verts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Tymczasem, w dużej patelni saute, toast migdały na średnim ogniu, aż złoty kolor i pachnące, 3 do 5 protokół.
Zdjąć z patelni, drobno posiekać i odstawić.
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wrzącej wodzie, aż będzie chrupiąca, ale miękka, 2 do 3 minut. Sól nadaje smak, a także pomaga utrzymać fasolkę szparagową chrupiącą. Natychmiast odcedzić i przepuścić zimną wodę przez fasolę lub zanurzyć w łaźni lodowej, aby ostygnąć i zatrzymać proces gotowania, a następnie usunąć i całkowicie wysuszyć.
Powrót saute patelni do palnika na średnim ogniu i stopić masło z oliwą z oliwek.
Dodać szalotki, posypać solą i pieprzem i gotować, aż zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 protokół. Wrzucić odsączoną fasolę z szalotką i dodać skórkę z cytryny i sok. Gotować do ogrzania fasoli całkowicie przez, 1 do 2 protokół.
Zdjąć z ognia i w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Wrzucić z tostami posiekane migdały i przenieść do naczynia.