Hardcore Feijoada

Hardcore Feijoada
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Hardcore Feijoadan. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 748 kalorii, 37g białka, oraz 36 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, paprykę, Południowoamerykańskie chorizo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Vegan Feijoada, Ognisko Feijoada, oraz Brazylijska Feijoada.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1/4 szklanki soli koszernej w galonie zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Dodać fasolę i pozostawić do namoczenia przez noc (co najmniej 12 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Odcedzić i spłukać.
4
Połącz nasączoną fasolę, części wieprzowe, kiełbasę, wołowinę, cebulę, pieprz, cebulę, kolendrę, pomidory i liście laurowe w dużym rondlu. Przykryj wodą o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, uzupełniając wodą w razie potrzeby, aby fasola całkowicie zanurzone, aż fasola są całkowicie miękkie i ciecz jest głęboka czerń, o 6 do 8 godzin. Doprawić do smaku solą (prawdopodobnie nie będziesz już potrzebował, w zależności od tego, jak Słone były Twoje części wieprzowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Podawać z ryżem, pomarańczowymi klinami, zielenią, ostrym sosem i farofą. Feijoada jest doskonale odgrzewany.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
ZieloniZieloni
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn