Hamburgery z łososia ze szpinakiem i imbirem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z łososiem ze szpinakiem i imbirem. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 25g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 71 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka imbiru, pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 91%. Spróbuj Hamburgery z łososia ze szpinakiem i imbirem, Burgery z łososiem imbirowym z grillowaną szalotką, oraz Świeże hamburgery z łososia z Hoisin i imbirem (niskotłuszczowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łososia pokroić w 1/4 cala kostkę, następnie wymieszać ze szpinakiem, szalotki, imbir, sól, i pieprz w dużej misce, aż dobrze połączone.
Ubij razem białko jaja i sos sojowy w małej misce i wymieszaj z mieszaniną łososia, a następnie uformuj 4 paszteciki o grubości 1/2 cala.
Rozgrzać 12-calową patelnię nonstick na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąca i lekko posmarować olejem. Gotować paszteciki, ostrożnie obracając raz, aż złoty kolor i gotowane przez, 6 do 7 minut w sumie.
Podawać każdy burger zwieńczona 1 1/2 łyżeczki marynowanego imbiru.
* Paszteciki można uformować 4 godziny wcześniej i schłodzić na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia, a następnie przykryć folią.
Każda porcja zawiera około 179 kalorii i 7 gramów tłuszczu.