Hamburgery z łososia z patelni
Pan-seared Salmon Burgers wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 79g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 938 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 2 i kosztuje 8,97 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką cebulę, sól, pomidor i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Bakłażan smażony na patelni z sosem maślanym, Steki z tuńczyka z sosem pomidorowo-szpinakowym, oraz Smażona biała ryba z małż, pędami kapusty i śmietaną podobnych receptur.
Instrukcje
Łosoś, szczypiorek, pietruszkę wymieszać, sól i pieprz. Formować na dwa paszteciki.
Dodać olej rzepakowy do patelni do ogrzania. Gdy olej jest rozgrzany, umieść paszteciki w oleju i gotuj przez 15 minut z każdej strony. Gdy paszteciki są złotobrązowe, wyjąć z patelni i umieścić na gorących bułkach z masłem.
Dodaj cebulę, pomidory, boczek, ogórek i ulubioną musztardę. Smacznego!
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z nich jest Byron Nielson Vineyard Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
![Byron Nielson Vineyard Chardonnay]()
Byron Nielson Vineyard Chardonnay
Byron 1998 Winnica Chardonnay Nielson wyraża głęboką naturalną jakość starych winorośli tej historycznej winnicy. Jasne aromaty złotego pysznego jabłka, gruszki i miodu są akcentowane nutami przypraw i orzechów laskowych. Profil smakowy zawiera skoncentrowane dojrzałe owoce, przyprawy i akcenty kwiatowe z atrakcyjnym składnikiem mineralnym, który przeplata się z tłem. Wino jest giętkie i jedwabiste na środkowym podniebieniu, ale kończy się charakterystycznym pocałunkiem naturalnej kwasowości, zapewniając długowieczność i pełen wdzięku rozwój.Alkohol: 14,2% obj.