Hamburgery z łososia z patelni

Hamburgery z łososia z patelni
Pan-seared Salmon Burgers wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 79g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 938 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 2 i kosztuje 8,97 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką cebulę, sól, pomidor i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Bakłażan smażony na patelni z sosem maślanym, Steki z tuńczyka z sosem pomidorowo-szpinakowym, oraz Smażona biała ryba z małż, pędami kapusty i śmietaną podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łosoś, szczypiorek, pietruszkę wymieszać, sól i pieprz. Formować na dwa paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
łosośłosoś
2
Dodać olej rzepakowy do patelni do ogrzania. Gdy olej jest rozgrzany, umieść paszteciki w oleju i gotuj przez 15 minut z każdej strony. Gdy paszteciki są złotobrązowe, wyjąć z patelni i umieścić na gorących bułkach z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, pomidory, boczek, ogórek i ulubioną musztardę. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
PomidorPomidor
MusztardaMusztarda
BoczekBoczek
CebulaCebula

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z nich jest Byron Nielson Vineyard Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
Byron Nielson Vineyard Chardonnay
Byron Nielson Vineyard Chardonnay
Byron 1998 Winnica Chardonnay Nielson wyraża głęboką naturalną jakość starych winorośli tej historycznej winnicy. Jasne aromaty złotego pysznego jabłka, gruszki i miodu są akcentowane nutami przypraw i orzechów laskowych. Profil smakowy zawiera skoncentrowane dojrzałe owoce, przyprawy i akcenty kwiatowe z atrakcyjnym składnikiem mineralnym, który przeplata się z tłem. Wino jest giętkie i jedwabiste na środkowym podniebieniu, ale kończy się charakterystycznym pocałunkiem naturalnej kwasowości, zapewniając długowieczność i pełen wdzięku rozwój.Alkohol: 14,2% obj.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia83
Magazyn