Hamburgery Z Kurczakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z kurczaka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz cebulę, bułki hamburgerowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, Burgery z kurczaka z grilla, oraz Hamburgery Z Kurczakiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłóż blachę do pieczenia z folią, a następnie mgiełkę sprayem do gotowania.
Ciepły olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj paprykę i cebulę i gotować, mieszając, do miękkości, ale nie rumiane, 8 do 10 protokół.
Wyjąć warzywa na talerz do ostygnięcia.
W dużej misce, delikatnie wymieszać kurczaka, Puchar sos barbecue, mozzarella i mieszanki cebuli. Uformować na 6 pasztecików i ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony w środku Burger czyta 71°, 15 do 20 protokół.
W małej misce wymieszaj majonez i pozostałe 2 łyżki. sos barbecue.
Spread 2 tsp. na dolnej połowie każdej bułki, wierzch z patty, przykryć górną połowę bułki i podawać.