Hamburgery Z Awokado Z Kurczaka

Hamburgery Z Awokado Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hamburgerów z awokado z kurczakiem o otwartej twarzy. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 902 kalorie. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz awokado, chleb, zmielony kurczak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburgery z awokado z kurczaka dla dwojga, Kanapka z kurczakiem i awokado Caprese Open Faced, oraz Hamburgery Falafelowe Otwarte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze, połączyć pierwsze osiem składników; przykryć i proces do gładkiej. Schłodzić do podania. Na hamburgery, w małej misce, połączyć parmezan, pesto, czosnek i sól. Kruszyć kurczaka na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na cztery paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Cały KurczakCały Kurczak
CzosnekCzosnek
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować hamburgery w 2 łyżki oleju przez 5-7 minut z każdej strony lub aż termometr czyta 165 i soki uruchomić jasne. Top z serem; przykryć i gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
3
W międzyczasie posmaruj chleb pozostałym olejem; umieść na blasze do pieczenia. Broil 3-4 w. od ognia przez 1-2 minut z każdej strony lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Każdy plasterek tosta rozprowadzić z 2 łyżki awokado spread (przechowywać w lodówce pozostały spread do innego użytku). Top z rukolą, burger i plastry pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
AwokadoAwokado
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
PomidorPomidor
TostyTosty
5
Posypać bazylią i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BazyliaBazylia

Składniki

11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejdojrzałe awokado, obranedojrzałe awokado, obrane4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża rukola lub szpinak dla niemowlątświeża rukola lub szpinak dla niemowląt1Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno0Batoniki toffi HeathGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeży ser mozzarella pokrojony w 4 plastryświeży ser mozzarella pokrojony w 4 plastry3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone4zielona cebula, grubo posiekanazielona cebula, grubo posiekana4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.drobno posiekany rozmaryn, 4 do 5 gałązekdrobno posiekany rozmaryn, 4 do 5 gałązek42 łyżki roztopionego masłaWłoski chleb (3/4 cala grubości)Włoski chleb (3/4 cala grubości)12 łyżeczki czosnku w proszkukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony parmezanrozdrobniony parmezan0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaprzygotowane pestoprzygotowane pesto0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę82 łyżki roztopionego masła2 żółte cebule, obrane i posiekane2 żółte cebule, obrane i posiekane0Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn