Hamburgery wołowo-jagnięce z cheddarem i remoulade z kaparów

Hamburgery wołowo-jagnięce z cheddarem i remoulade z kaparów
Hamburgery wołowo-jagnięce z cheddarem i remoulade Caper mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 720 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidor i ogórek, babeczki, kornichony i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Caper-Lemon Remoulade, Hamburgery pistacjowe, jagnięce i wołowe, oraz Burgery Bayou z pikantnym Remoulade dla dwojga.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W mini robocie kuchennym, pulsować cornichons z liści pietruszki, kaparów i ząbków czosnku, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
KorniszonyKorniszony
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Dodać majonez i musztardę i pulse aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
W dużej misce delikatnie wymieszać mieloną wołowinę z mieloną jagnięciną i obficie doprawić solą i pieprzem. Uformuj mieszaninę mięsa na cztery paszteciki o grubości 1 cala i wykonaj niewielkie Wcięcie w środku każdego z nich kciukiem. Doprawić hamburgery solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Grillować połówki angielskich muffinów pokroić bok w dół, aż do tosty, o 1 minuta. Odwróć babeczki i grilluj przez 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Przenieść na powierzchnię roboczą wyciętą bokiem do góry i rozprowadzić dolne połówki muffinek za pomocą remoulade caper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Grill hamburgery na dużym ogniu, aż będą ładnie zwęglone na dnie, o 4 protokół. Flip hamburgery, top je z serem cheddar i grill, aż gotowane do średniej i ser topi się, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Przenieś hamburgery do opiekanych angielskich babeczek i pozostaw na 5 minut. Top hamburgery z pomidorami i ogórkami w razie potrzeby, zamknąć hamburgery i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
½ łyżeczki Soli½ łyżeczki Soli
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn