Hamburgery wołowo-jagnięce z cheddarem i remoulade z kaparów
Hamburgery wołowo-jagnięce z cheddarem i remoulade Caper mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 720 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidor i ogórek, babeczki, kornichony i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Caper-Lemon Remoulade, Hamburgery pistacjowe, jagnięce i wołowe, oraz Burgery Bayou z pikantnym Remoulade dla dwojga.
Instrukcje
Rozpal grilla. W mini robocie kuchennym, pulsować cornichons z liści pietruszki, kaparów i ząbków czosnku, aż drobno posiekane.
Dodać majonez i musztardę i pulse aż do wymieszania.
W dużej misce delikatnie wymieszać mieloną wołowinę z mieloną jagnięciną i obficie doprawić solą i pieprzem. Uformuj mieszaninę mięsa na cztery paszteciki o grubości 1 cala i wykonaj niewielkie Wcięcie w środku każdego z nich kciukiem. Doprawić hamburgery solą i pieprzem.
Grillować połówki angielskich muffinów pokroić bok w dół, aż do tosty, o 1 minuta. Odwróć babeczki i grilluj przez 30 sekund dłużej.
Przenieść na powierzchnię roboczą wyciętą bokiem do góry i rozprowadzić dolne połówki muffinek za pomocą remoulade caper.
Grill hamburgery na dużym ogniu, aż będą ładnie zwęglone na dnie, o 4 protokół. Flip hamburgery, top je z serem cheddar i grill, aż gotowane do średniej i ser topi się, o 4 minut dłużej.
Przenieś hamburgery do opiekanych angielskich babeczek i pozostaw na 5 minut. Top hamburgery z pomidorami i ogórkami w razie potrzeby, zamknąć hamburgery i służyć.