Hamburgery Wieprzowe Z Boczkiem Marmolada

Hamburgery wieprzowe z marmoladą Boczkową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 736 kalorii, 39g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, ser szwajcarski, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hamburgery wieprzowe z boczkiem-kukurydza Saute, Burgery wołowe z czarnej fasoli z serem pleśniowym i marmoladą cebulową, oraz Burgery wołowe Nadziewane gorgonzolą z Podsmażonymi grzybami i karmelizowaną marmoladą z czerwonej cebuli.
Instrukcje
Zrobić marmoladę boczku: gotować boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż prawie chrupiące, 5 protokół.
Wylać połowę kapieli, dodać cebulę na patelni i gotować, mieszając, aż cebula brązowieje, 10 więcej minut (dodać plusk wody, jeśli kije cebuli). Wymieszać z ostrym sosem, cukrem, octem, solą i pieprzem do smaku.
Uformować wieprzowinę w cztery paszteciki o szerokości 4 cali; doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, następnie dodać paszteciki i gotować 4 do 5 minut na stronie, polewając każdy z plasterkiem sera o 3 minut przed ich wykonaniem.
Na dnie bułki rozłóż marmoladę z boczku i na wierzchu ułóż sałatę, patty, plasterek pomidora i wierzch bułki.
Pozostałą sałatę i posiekany pomidor skropić oliwą z oliwek i octem, doprawić solą i pieprzem; wymieszać.
Zdjęcia Christopher Testani