Hamburgery Whiskey
Przepis Whiskey hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 15 minut. To danie główne ma 317 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz jigger whisky, sól, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć whiskey można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 36%. Spróbuj Babeczki z twardego cydru z karmelową Whiskey Apples & Whiskey Buttercream (+urodziny bloga!), Kawa mrożona z syropem Whiskey i bitą śmietaną, oraz Czekoladowe ciasto Whiskey Bundt z sosem Whiskey Caramel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło; lekko nasmaruj ruszt.
Połączyć mieloną wołowinę, piwo, sos Worcestershire, whisky, czosnek w proszku, cebula w proszku, sól, i pieprz w misce; wymieszać, aż równomiernie połączone. Uformuj mieszaninę na 6 pasztecików.
Gotować na rozgrzanym grillu, aż hamburgery są gotowane do pożądanego stopnia doneness, 5 do 8 minut na stronie Dobrze zrobione. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).