Hamburgery Jagnięce Low Carb

Low Carb Lamb Burgers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 421 kalorii, 21g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, sos sojowy, mielona jagnięcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej z awokado można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Grillowane Burgery Jagnięce (Wersja Low Carb), Brownies Z Cukinii Low Carb, oraz Tortille kalafiorowe niskowęglowodanowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce umieścić jagnięcinę, sos sojowy i cebulę, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wymieszać z rękami, aby połączyć. Uformować mieszankę jagnięcą na 4 paszteciki.
Rozgrzać olej z awokado na patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki jagnięce aż rumiane, 5 do 8 protokół z każdej strony. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr, włożony do środka patty, powinien czytać co najmniej 145 Stopni F (65 stopni C).
Posypać serem feta i podawać.