Hamburger Szpinak Quiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Hamburger szpinak Quiche. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 19g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 18 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ser cheddar, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hamburger Szpinak Quiche, Hamburger Szpinak Quiche, oraz Hamburger Quiche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Schłodzić skorupę ciasta co najmniej 20 minut przed pieczeniem, aby zapobiec skurczowi.
Nakłuć ciasto widelcem i ułóż podwójną warstwą folii aluminiowej i warstwą ciężarów ciasta lub suszonej fasoli.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Brzeg skórki będzie złoty, około 10 minut. Ostrożnie wyjąć folię i ciężary i piec, aż skorupa jest ustawiona, o 5 protokół więcej.
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu, aż wołowina jest krucha, równomiernie rumiane, i już różowy.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu. Ubić jajka w misce z solą, pieprzem i gałką muszkatołową, aż będą gładkie.
Ubij śmietanę, a następnie szpinak i mieszankę wołowiny.
Wlać do przygotowanej Skórki ciasta i posypać serem Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 35 do 45 minut.
Odstawić na 5 do 10 minut przed krojeniem.