Psy Sloppy Joe

Psy Sloppy Joe
Przepis na Sloppy Joe Dogs może zaspokoić Twoją amerykańską zachciankę w około 35 minut . Ten przepis jest dla 16 osób. Jedna porcja zawiera 396 kalorii , 14 g białka i 10 g tłuszczu . Za 78 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką hot dogi, musztardę, seler i kilka innych składników, możesz go zrobić. Sprawdza się dobrze jako niedroga przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 50% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Mulligatawny - Szybka zupa curry z wykorzystaniem składników Trader Joe's , Corn Dogs z kiełbasą owiniętą w jarmuż i Pieczone Corn Dogs w domu + Wersja wegańska .

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę, seler, zieloną paprykę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedź. Wymieszaj z zupą pomidorową, brązowym cukrem, ketchupem, octem, musztardą, sosem Worcestershire, pieprzem, solą i czosnkiem w proszku; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
4 Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki4 Do 5 średnich Cukinii Pokrojonych W Plasterki
2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
5 Do 6 Litrów Majonezu5 Do 6 Litrów Majonezu
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Puszek (po 2-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych20 Puszek (po 2-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3 Duże Cebule, Starte3 Duże Cebule, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Surowego Makaronu Spiralnego1 Opakowanie (16 Uncji) Surowego Makaronu Spiralnego
2
Grilluj parówki pod przykryciem na średnim ogniu przez 6–10 minut lub do momentu, aż będą ciepłe, od czasu do czasu przewracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
3
Podawać w bułkach. Na wierzch nałożyć 1/4 szklanki mieszanki wołowej. W razie potrzeby polać podgrzanym sosem z sera topionego i grillowaną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy1-1/2 Szklanki Gotowej Musztardy
Małe Pomidory, Obrane I Wyszorowane (ok.Małe Pomidory, Obrane I Wyszorowane (ok.
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia9
Magazyn