Hamburger Hash
Przepis Hamburger Hash jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 32G białka, oraz 36 g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz pieczone ziemniaki, zmielone okrągłe, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowy Hamburger Hash, Hamburger Hash Browns, oraz Chiński Hamburger Hash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. nakłuć ziemniaki widelcem i piec około 30 minut, aż do przetargu widelca. Obrać w razie potrzeby i pokroić w 1/2-calową kostkę.
Rozgrzać ciężkie 9-lub 10-calowa patelnia na średnim ogniu do gorąca.
Dodać wołowinę i rozbić drewnianą łyżką. Sezon z 1/4 łyżeczki. sól. Gotować, aż rumiane, o 6 protokół; przenieść na talerz.
Dodaj 1 Łyżkę. olej do patelni.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Dodaj ziemniaki, 1 łyżka. masło i pozostały olej. Sezon z 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz i gotować, obracając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą złote i chrupiące, o 5 protokół. Powrót gotowaną mieloną wołowinę na patelnię i gotować, aż do ogrzania.
Roztopić 1 Łyżkę. masło w patelni nonstick. Rozbić 4 jajka na patelni, doprawić 1/8 łyżeczki. sól, pieprz i smażyć. Powtórzyć z pozostałym masłem, jajkami, solą i pieprzem.
Podawać po 2 jajka z każdą porcją haszyszu.