Ham Carbonara
Przepis Ham Carbonara może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Przepis ten służy 4. 19 osób próbowało i polubiło ten przepis. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Mieszanka soli, parmezanu, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Carbonara vegetariana (Wegetariańska Carbonara), Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynki i zielonej fasoli podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem na dużej patelni smażyć cukinię, kabaczka, cebulę i czosnek w oleju do miękkości.
Dodać szynkę i groszek; podgrzać.
Wyjąć z patelni i ogrzać.
Zmniejsz ciepło do niskiego; dodaj jajka do patelni. Gotuj i mieszaj, aż jajko pokryje tylną część łyżki i osiągnie 160° (mieszanina będzie wyglądać jak miękkie spienione jajko).
Spaghetti odcedzić i umieścić w misce.
Dodać jajka; wrzucić do płaszcza.
Dodać mieszankę warzywną, 1/4 szklanki sera, tymianku, soli i pieprzu; wrzucić delikatnie do płaszcza.
Posypać pozostałym serem.