Halloween Pizza Pot Placki
Halloween Pizza Pot ciasta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Na $1.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i podnieś sos do pizzy, cebulę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Halloween Whoopie Placki, Halloween Pizza, oraz Halloween Brownie Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. posmaruj cztery 10-do 12-uncjowe zapiekanki.
Gotować mieloną wołowinę, cebula i papryka w 10-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszać z sosem do pizzy i pieczarkami.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ciepło. Dusić odkryte 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Łyżka mieszanki wołowiny do zapiekanek.
Posypać 1/4 szklanki sera na każdym.
Wymieszać Bisquick mix i bardzo gorącej wody; energicznie pokonać 20 sekund. Obróć ciasto na powierzchnię posypaną Bisquick mix; delikatnie zwijaj w Bisquick mix, aby pokryć. Kształt w piłkę; ugniatać około 10 razy lub aż będzie gładka. Ciasto podzielić na 4 kulki. Poklep każdą kulkę w okrąg o średnicy średnicy zapiekanki.
Wytnij odpowietrznik pary w każdym okręgu nożem lub foremką do ciastek.
Umieścić każdy okrąg na mieszaninie wołowiny w zapiekance.
Piec 15 do 20 minut lub aż bardzo jasnobrązowy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.