Halloumi-nadziewane oliwą z oliwek Flatbread

Halloumi-nadziewane oliwą z oliwek Flatbread
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj flatbread z oliwą nadziewaną Halloumi. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 556 kalorii, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, kminek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 140 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Czarna oliwka i cygara halloumi filo, oraz Cukinia i oliwki Flatbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. w dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól, koperek i kminek. Drewnianą łyżką wymieszać oliwę z oliwek z mąki. Gdy tworzy się szorstka pasta, mieszaj z winem, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
KoperKoper
(duża Tuba)(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść arkusz papieru pergaminowego na powierzchni roboczej lub lekko olej obramowaną blachę do pieczenia. Ciasto wyłożyć na pergamin lub naoliwioną powierzchnię i podzielić na cztery równe porcje. Delikatnie rozciągnij i poklepuj jedną część opuszkami palców do prostokąta o wymiarach około 4 na 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Umieść dwa plastry halloumi po jednej stronie prostokątów i złóż na prostokąt o wymiarach 4 na 3 1/2 cala. Naciśnij boki razem mocno, aby zamknąć. Powtórz z pozostałym ciastem i halloumi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka świeżych Liści MiętyKilka świeżych Liści Mięty
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Przestrzeń się równomiernie na blasze do pieczenia i piec do bardzo firmy i złoty kolor, o 25 protokół. Za pomocą szpatułki, flip flatbreads co 10 minut, aby zapobiec ich spalaniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Niech płaski chleb ostygnie przez 5 minut, a następnie za pomocą noża szefa kuchni pokroić każdy na 4 lub 6 trójkątnych kawałków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn