Porcini Puffs
Porcini Puffs może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 58 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól koszerną, borowiki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Podobne przepisy to Steki Rib-Eye z Porcini Rub, Porcini Risotto, oraz Risotto Z Szynką Porcini.
Instrukcje
W małej misce wlać 1 1/4 szklanki wrzącej wody na porcini.
Łyżką szczelinową przenieść porcini na deskę do krojenia, zastrzegając płyn grzybowy. Porcini drobno posiekać i odstawić na bok.
W średnim rondlu na średnim ogniu rozpuść masło w 1 szklance płynu do namaczania (jeśli nie masz wystarczającej ilości płynu, dodaj wodę, aby uzyskać 1 szklankę). Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i wrzucić mąkę. Energicznie mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę, która odciągnie się od boków patelni, około 1 minuty.
Mieszać w jajkach, 1 na raz. Ciasto oddziela się po każdym dodaniu; mieszaj, aż utworzy gładką pastę przed dodaniem następnego jajka. Wymieszać z borowikami, parmezanem, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Masło 2 blachy do pieczenia. Upuść mieszaninę przez stapianie łyżek stołowychpełnia 1 w. rozłożyć na prześcieradła.
Posypać lekko dodatkiem soli i pieprzu.
Piec do puffed i brązowy, o 30 protokół.
Wytnij szczeliny po bokach chrupek, wyłącz piekarnik i wróć chrupki do piekarnika na 10 minut.