Halibut z szybkim cytrynowym Pesto
Halibut z szybkim cytrynowym Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 249 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz halibuta, pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażony Halibut z masłem cytrynowo-Pesto, Halibut Pesto, oraz Quick Halibut Provencal dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety umieścić na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania.
Rybę posypać równomiernie 1/8 łyżeczki soli i pieprzu. Przykryj i grilluj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryby będą łatwo płatki podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Podczas grillowania ryb, połączyć 1/8 łyżeczki soli, bazylii i pozostałych 5 składników w blenderze lub robocie kuchennym. Proces do drobno mielone.
Podawać grillowaną rybę na pesto.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.