Halibut Z Klementyną Gremolatą

Halibut Z Klementyną Gremolatą
Halibut z Klementyną Gremolatan to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 65g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 12,87 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pietruszki, klementynki, Klementynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Flatbread Krótki Żeberka Z Clementine Gremolata, Grillowany Halibut z Gremolatą cytrynowo-miętową, oraz Grillowane steki z halibuta na łóżku z rukoli z sałatką pomidorową i Gremolatą.

Instrukcje

1
Za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę (tylko część pomarańczową) klementynek. Posiekaj skórkę (Rezerwuj miąższ do innego użycia).
Składniki, których będziesz potrzebować
KlementynaKlementyna
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Połącz posiekaną skórkę Klementyny, posiekaną natkę pietruszki, mielony czosnek i sól morską w małej misce. Wymieszaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i odstaw gremolatę na bok. Czy z wyprzedzeniem Gremolata może być przygotowana 4 godziny wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.Rozgrzej piekarnik do 177°. za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę Klementyny w czterech 2-calowych paskach (tylko część pomarańczowa).
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
KlementynaKlementyna
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wytnij cztery 12-calowe kwadraty pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
4
Umieść filet z halibuta na środku każdego kwadratu pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
5
Posypać solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Lekko skropić halibuta oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
HalibutHalibut
7
Na każdym filecie halibuta nałożyć 1 pas Skórki klementynki, pokroić bokiem w górę. Przynieś 2 krawędzie pergaminu razem wzdłuż długiej strony filetu rybnego i złóż krawędzie pergaminu razem 3 do 4 razy. Tuck zarówno pozostałe krawędzie pergaminu pod filet do tworzenia pakietu i umieścić pergamin pakiet na obręczy blachy do pieczenia. Powtórzyć z pozostałymi filetami rybnymi. Czy z wyprzedzeniem Pakiety halibuta można wykonać 4 godziny wcześniej. Chill na obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
KlementynaKlementyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec ryby tylko do nieprzezroczystego w środku, około 18 minut (aby sprawdzić doneness, rozpakować pakiet i włożyć widelec w filecie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Usuń obramowaną blachę do pieczenia z piekarnika. Rozpakuj rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Filety z halibuta układamy na talerzach, łyżką gremolaty i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Magazyn