Halibut w stylu azjatyckim w pergaminie

Azjatycki halibut w pergaminie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 36g białka, oraz 4G tłuszczu. Na $6.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sos sojowy, bok choy, korzeń imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Halibut w pergaminie, Łatwy Pergaminowy Halibut, oraz Halibut I Shimeji Zapiekane W Pergaminie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F. oderwij cztery 15-calowe kwadraty pergaminu lub folii aluminiowej i ułóż na 2 arkuszach do pieczenia. Podziel bok choy i paprykę równomiernie między kwadraty.
Na każdym kopcu warzyw ułożyć filet z halibuta i posypać czarnym pieprzem. Top z szalotki i skórki. W małej misce, połączyć sos sojowy, ocet, olej, i imbir. Łyżkę mieszanki równomiernie na halibuta. Top z 4 więcej kwadratów pergaminu lub folii i złożyć krawędzie na kilka razy do uszczelnienia.
Przenieść każdą paczkę na talerz.
Podawać nożem, aby rozciąć opakowanie i uważać na parę, która ucieknie.Wskazówka: ten piękny posiłek działa równie dobrze z innymi rodzajami owoców morza. Następnym razem spróbuj dorsza, łososia, przegrzebków morskich lub obranych i deveined krewetek.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.