Halibut pieczony z marynowanymi burakami (stegte Helleflynder Med rød
Pieczony Halibut z marynowanymi burakami (stegte Helleflynder Med rød to Wegetariańskie przepis z 40 porcjami. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis od Eating Well ma 2 fanów. Jeśli masz sok z cytryny, sól, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Halibut Pieczony Z Marynowanymi Burakami Stegte Helleflynder Med Rodb, Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, oraz Pieczona Lodówka Złote Marynowane Buraki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Płaszcz 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z gotowania spray.To zrobić bułkę tartą, zetrzeć chleb przez duże otwory tarki pudełkowej; umieścić okruchy w małej misce i wymieszać z 2 łyżeczkami oleju.
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotkę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Wlać sok z cytryny i doprowadzić do wrzenia, delikatnie mieszając; zdjąć z ognia i dodać masło. Obracać patelnię, pozwalając roztopić masło i lekko zagęścić sos. Wymieszać kapary.
Posyp rybę solą i umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Polać rybę sosem z patelni i posypać bułką tartą.
Piec ryby, aż będzie nieprzezroczysta w środku, 15 do 18 minut.
Każdą porcję podawać z ok. 3 łyżkami marynowanych buraków.