Halibut pieczony na patelni z soczewicą i bułką tartą

Halibut pieczony na patelni z soczewicą i bułką tartą
Halibut pieczony na patelni z soczewicą i bułką tartą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą coarsley, koszerną sól i mielony pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony kalafior z bułką tartą, Meat Lite: Spaghetti z pieczonym kalafiorem z boczkiem bułka tarta, oraz Halibut pieczony na patelni z Herbed Corona Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować soczewicę, przynieś garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj soczewicę, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
3
Odcedzić i odstawić.
4
Rozgrzać 2 T oliwy z oliwek w rondlu ustawionym na średnim ogniu, dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachną, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodać marchew, seler i cebulę i gotować, mieszając przez kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodać soczewicę, bulion z kurczaka i posiekane zioła i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
SoczewicaSoczewica
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
7
Dodać masło, mieszając do emulgowania, doprawić solą i pieprzem. Zostawić warm.To wymieszać bułkę tartą, rozgrzać 3 T oliwy na średnim ogniu na patelni saute, następnie dodać bułkę tartą i smażyć na złoty i chrupiący kolor. Doprawić solą i pieprzem, wyjąć z patelni i ostudzić. W małej misce, połączyć bułkę tartą, liście pietruszki i skórki z cytryny. Wrzuć to z odrobiną cytrynowego vinaigrette tuż przed serving.To patelnia-upiec halibuta, podgrzać dużą patelnię saute na dużym ogniu pozostałe 2 t oliwy z oliwek, aż prawie do palenia. Doprawić rybę z obu stron solą i pieprzem. Sear aż złoty brązowy z jednej strony, 4-5 minut. Flip i finsih gotowanie 2-3 więcej minutes.To serw. Kadzi soczewicę do 4 szerokie, płytkie miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
HalibutHalibut
SoczewicaSoczewica
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Umieść rybę na środku każdej miski i polej ją odrobiną wymieszanej bułki tartej i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn