Pieczony Korzeń Buraka Z Jogurtowym Sosem Orzechowym
Pieczony korzeń buraka z sosem z jogurtu orzechowego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 295 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz orzechy włoskie, masło, jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), Sałatka z buraków w sosie pomarańczowo-orzechowym, oraz Sałatka Z Buraków Z Sosem Jogurtowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż orzechy włoskie w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Piecz w temperaturze 300 stopni F (150 stopni C) przez 15 do 20 minut. Posiekaj grubo.
Maślana folia aluminiowa. Buraki przebić widelcem i owinąć folią.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 1 godzinę lub do miękkości. Super.
W średniej misce ubij jogurt, aż będzie gładki.
Wymieszać w zielonym pieprzu chile, kolendra, i orzechy włoskie. Doprawić do smaku solą. Schłodzić przez 30 minut.
Buraki obrać i ćwiartkę bez cięcia do końca.
Umieść w naczyniu do serwowania i rozłóż. Łyżka dressing na buraki, i udekorować kolendry, i mielone czerwone papryki chile.