Grouper z Charmoulą
Grouper z Charmoulą może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 39g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz paprykę, sól, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Charmoula, oraz Charmoula Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; proces do posiekania.
Dodać sok i 6 kolejnych składników (sok przez cynamon); proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Ułóż ryby w jednej warstwie w płytkim naczyniu; rozprowadź mieszankę kolendry równomiernie po obu stronach ryby. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut.
Wyjąć rybę z naczynia; wyrzucić marynatę.
Umieść rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 7 minut lub do momentu, gdy ryby będą łatwo płatki podczas testowania widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Alzacki-inspirowany nutami limonki, zielonego jabłka,białego kwiatu i kamienia. Po nosie są smaki gruszki Anjou, białej nektaryny icitrusu. Żywa i rześka kwasowość równoważy to średnio mocne wino i przenosi je przez utrzymujące się wykończenie.