Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Halibut z orzecha włoskiego z miodowym sosem sojowym może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 930 kalorii, 18g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.37 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sos sojowy, filety z halibuta z Alaski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Precel - Halibut Orzechowy, Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka, oraz Halibut z pistacjami w sosie z krwawej pomarańczy.
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.