Halibut Supreme może być właśnie tym przepisem peskatariańskim , którego szukałeś. Ten przepis daje 6 porcji po 389 kalorii , 33 g białka i 26 g tłuszczu każda. Za 5,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką mąkę, majonez, ser cheddar i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Sprawdza się dobrze jako danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 67% , to danie jest dobre. Podobne przepisy to Cranberry Supreme Jell-O , Italian Supreme Grilled Cheese i The Belgian Supreme Ice Cream .
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 220 stopni Celsjusza (425 stopni Fahrenheita). Lekko natłuść średniej wielkości naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W Czekoladzie
2
W misce wymieszaj ser cheddar, majonez, śmietanę, mąkę, sok z cytryny, cebulę i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Owies (szybki Lub Zwykły)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ułóż steki z halibuta w przygotowanym naczyniu do pieczenia i pokryj mieszanką sera cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Steki Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piecz 10 minut w rozgrzanym piekarniku. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piecz przez 15 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielać się widelcem.